Notite adezive

Notitele autoadezive – cel mai simplu mod de a nota informatii importante, fie ca esti acasa sau la servici. Multumita benzii usor adezive, post-it-urile pot fi lipite aproape oriunde si pot fi reatasate astfel incat informatia de pe ele sa fie oricand disponibila. Post-it-urile ajuta la organizarea, sincronizarea si aranjarea informatiilor sau studiilor dumneavoastra. Post-it-urile sunt foarte folositoare atunci cand vreti sa transmiteti un mesaj persoanelor importante din viata dumneavoastra!
Fiecare post-it personalizat, pe langa informatiile individuale notate pe el, vor avea mesajul dumneavoastra, sigla firmei dumneavoastra, omniprezente ca si post-it-ul. Va oferim o gama larga de post-it-uri personalizate din care sa puteti alege!

Post-it-uri adezive simple
Post-it-uri adezive simple
Postiturile adezive simple sunt un produs de promovare cu caracteristici speciale.
Post-it-uri adezive in coperta
Post-it-uri adezive in coperta
Copertile post-it-urilor nu doar sporesc valoarea acestora, dar si ofera un spatiu suplimentar pentru personalizarea acestora cu informații sau mesaje publicitare.
Postituri adezive cu forme speciale
Postituri adezive cu forme speciale
Indrazniti sa folositi o forma personalizata pentru post-it si cresteti astfel nivelul de notorietate al produsului sau al companiei dumneavoastra!
Notite adezive in diverse prezentari
Notite adezive in diverse prezentari
Post-it-uri adezive in diverse prezentari – un adevarat ajutor in organizare pentru clientii dumneavoastra. Puteti combina post-it-uri de diverse dimensiuni, alaturi de markere sau instrumente de scris.
Indexuri adezive
Indexuri adezive
Indexurile adezive pot fi realizate din hârtie subțire în culori neon sau orice alt tip. Acestea se pot personaliza la fel de usor fiind si alegerea dimensiunilor si a numarului de file din bloc.