Warning: A non-numeric value encountered in /home4/postit32/public_html/wp-content/themes/rttheme16/content_generator.php on line 107

Post-it-uri personalizate sau post-it-uri clasice?

Post-it-uri personalizate – o gama speciala de produse promotionale.

Fiecare dintre noi folosim post-it-uri. Spre deosebire de varianta sa simpla, post-it-ul personalizat va transmite mesajul Dumneavoastra de fiecare data cand utilizatorul il va folosi.
Cele mai eficace metode de promovare sunt cele in care sunt folosite produse utilizate in fiecare zi, iar post-it-ul a devenit in ultimul timp un obiect indispensabil in activitatea de birou.
Datorita utilitatii lor, post-it-urile vor ramane multa vreme la indemana partenerilor dumneavoastra. Acestia le vor folosi in momente cheie ale activitatii lor zilnice. Mai mult decat atat, este foarte posibil ca mesajul Dumneavoastra (personalizat pe post-it-uri) sa ajunga si la partenerii acestora! Post-it-urile autoadezive permit atasarea si indepartarea de pe diverse suporturi (hartie, lemn, metal, ceramica) fara a lasa urme sau reziduuri.
O alta calitate a post-it-urilor personalizate este pretul! Putine alte obiecte promotionale au un raport atat de bun in ceea ce priveste costul per expunere. Prin intermediul post-it-urilor personalizate obtineri costuri reduse de promovare, infime comparativ cu alte campanii de marketing. Veti salva astfel o buna bucata din bugetul de marketing! Doar pentru ca sunt produse ieftine in comparatie cu alte produse promotionale nu inseamna ca trebuie sa afecteze si calitatea!
Un produs relativ nou pe piata, post-it-urile clasice vin in forme, culori si marimi limitate si relativ standard.
Post-it-urile personalizate darama si aceasta bariera prin multitudinea de forme speciale in care se pot realiza.

post-itpost-itpost-itnotes spirala 2

Daca v-am convins sa folositi post-it-urile personalizate in campaniile Dumneavoastra de marketing, va rugam sa ne contactati.
office@adavenue.ro / 031.422.00.91 / 0746.17.67.97