Post-it-uri adezive in coperta

Cere o cotatie pentru acest produs

Post-it-uri adezive in coperta – Copertile post-it-urilor nu doar sporesc valoarea acestora, dar si ofera un spatiu suplimentar pentru personalizarea acestora cu informații sau mesaje publicitare.

Post-it-urile adezive in coperta permit inserarea intre copertile flexibile sau tari a unuia sau mai multe blocuri de postituri adezive, de diverse dimensiuni. De asemenea, se pot adauga adauga si file index sau blistere cu mostra de produs.
Coperta din carton de 250 de grame in care vin de obicei aceste post-it-uri adezive, poate fi personalizata pana la 4 culori si plastifiata.
Post-it-urile din interior sunt din hartie offset de 80 sau 90 de grame si pot fi personalizate pana la 4 culori, existand posibilitatea folosirii mai multor layouturi in acelasi bloc.

postit coperta flexibila 5postit coperta flexibila 6postit coperta flexibila 17postit coperta flexibila 4

Dimensiuni disponibile pentru post-it-uri adezive in coperta Numar file disponibile
80 x 150 mm
70 x 75 mm 25 / 50
75 x 75 mm 25 / 50 / 100
17 x 75 mm 4 x 50
23 x 75 mm 3 x 25
70 x 70 mm 50
80 x 140 mm
35 x 60 50
15 x 60 2 x 50

Related Products

Post-it-uri adezive simple
Post-it-uri adezive simple
Postiturile adezive simple sunt un produs de promovare cu caracteristici speciale.
Notite adezive in diverse prezentari
Notite adezive in diverse prezentari
Post-it-uri adezive in diverse prezentari – un adevarat ajutor in organizare pentru clientii dumneavoastra. Puteti combina post-it-uri de diverse dimensiuni, alaturi de markere sau instrumente de scris.
Postituri adezive cu forme speciale
Postituri adezive cu forme speciale
Indrazniti sa folositi o forma personalizata pentru post-it si cresteti astfel nivelul de notorietate al produsului sau al companiei dumneavoastra!
Indexuri adezive
Indexuri adezive
Indexurile adezive pot fi realizate din hârtie subțire în culori neon sau orice alt tip. Acestea se pot personaliza la fel de usor fiind si alegerea dimensiunilor si a numarului de file din bloc.